Academia Mămicilor din Timişoara

 

Roxana Cuş Academia Mamicilor din Timisoara

80.5% Complete
1,610 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
9
Donații

Pe parcursul vieţii am învăţat că o imagine valorează mai mult decât 1000 de cuvinte, că ale noastre vorbe sunt zadarnice fără FAPTE!
Aşadar, dragi prieteni, am hotărât ca anul acesta să îmi sărbătoresc ziua de naştere într-un mod cu totul şi cu totul special, într-un mod care mă caracterizează şi anume DĂRUIND!
Doresc ca în acest an, cadourile voastre pentru mine să se materializeze în donaţii care să aducă raze de speranţă, să fie curcubeu pe cerul a 100 de suflete inocente, copilaşi ce provin din medii defavorizate!
Cred cu tărie că noi putem fi schimbarea ce dorim să o vedem în lume, că Dumnezeu ne-a dat nouă resursele necesare pentru a prelua din povara acestor suflete, pentru a le mângâia rănile, pentru a le însenina copilăria, pentru a aduce zâmbete, lumină şi speranţa într-un mâine mai bun.
Sunt recunoscătoare pentru oamenii minunaţi pe care îi am alături, oameni care au crezut în fiecare vis şi proiect în care mă implic, oameni dragi pe care îi rog încă o dată să îmi fie alături, oameni care mă ajută să multiplic binele în lume, care dăruiesc IUBIRE şi care m-au făcut să simt că încă EXISTĂ UMANITATE!
Vă mulţumesc din inimă pentru tot şi vă asigur că:
"Şi voi puteţi fi rază de speranţă pentru un copil!"


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Creșterea calității educației în România reprezintă una dintre prioritățile AMT care prin intermediul informării corecte și în mod constant a părinților și cadrelor didactice își propune să aducă schimbarea atât de necesară în domeniul educației.

Proiectul “Nu abandona şcoala”, îşi propune să diminueze procentul copiilor care abandonează şcoala şi să ofere suport atât cadrelor didactice, cât şi copiilor aflaţi în categoriile cu risc ridicat de abandon şcolar.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

La mulți ani binecuvântați!
19 Apr 2021

Nica Gina

105 RON
19 Apr 2021
15 Apr 2021

Luminita

100 RON
La multi ani. Frumoasa initiativa.
15 Apr 2021

Anonymous

300 RON
14 Apr 2021
100 RON
O imbratisare maaarreeeee de la minunea blonda :)
13 Apr 2021

La multi ani minunati ca tine Roxana!

75 RON
12 Apr 2021

Anonymous

600 RON
Ne dorim că toți copiii din lume să fie fericiți!
12 Apr 2021

Anonymous

30 RON
Felicitari pentru gestul tau! La multi ani cu sanatate si putere multa!
12 Apr 2021