Cel mai frumos cadou de ziua mea!

 

Ina Mazilu Academia Mamicilor din Timisoara

87.5% Complete
875 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Sunt extrem de bucuroasă să văd ce forță poate fi o comunitate de oameni buni, care împreună, contribuind fiecare cu energia, dragostea lor față de oameni, pot schimba cursul vieții unui copil din proiectul "Nu abandona școala", prin a-i oferi un sprijin de bază, la care are dreptul orice copil (rechizite, produse de igiena, alimente sănătoase, haine).

Ce poate fi ma frumos decat să împarți bucuria cu cei care au cel mai mult nevoie de ajutorul tău. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă ți se pare o idee frumoasă, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

Îți mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Creșterea calității educației în România reprezintă una dintre prioritățile AMT care prin intermediul informării corecte și în mod constant a părinților și cadrelor didactice își propune să aducă schimbarea atât de necesară în domeniul educației.

Asociația ”Academia Mămicilor din Timișoara (AMT) – Centru de Educație, Cercetare și Asistență Socială”, își propune să vină în sprijinul a peste 200 de copii din comunitățile rurale din județul Timiș, pentru a încuraja continuarea educației ca mijloc de creștere a calității vieții copiilor din comunitățile rurale.

Proiectul “Nu abandona şcoala” este adresat copiilor din mediul rural, proveniți din familii defavorizate și își propune să prevină abandonul școlar, să diminueze procentul copiilor care abandonează şcoala oferind suport copiilor aflați în categoriile cu risc ridicat de abandon şcolar, prin campanii periodice ce ofera sprijin material periodic: rechizite, cărți, haine, pantofi, alimente, produse de igienă personală, cadouri de Crăciun/Paște etc.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

21 May 2021
La multi ani, Ina :*
19 May 2021
200 RON
La mulți mulți ani!!!!
18 May 2021
100 RON
La multi ani, Ina!
16 May 2021

HappyHelper

100 RON
Mulțumesc ca ești mereu motivata sa iti urmezi visul și ca ma încurajezi sa îmi găsesc vocația! Ești exemplul de femeie puternica ce nu se lasă atunci când norii negri apar la orizont, ce crede în ea și în cei din jurul ei! La mulți ani!
12 May 2021

Georgeta

50 RON
La multi ani!
11 May 2021
La multi ani sănătoși și fericiți alături cei dragi ție!! Sper sa atingi targhetul propus.
10 May 2021
100 RON
La mulți ani frumoși și fericiți! Îți mulțumim că ești mereu acolo unde este mai mare nevoie! ❤️
10 May 2021
Ina Mazilu : Academia Mamicilor din Timisoara
Cel mai frumos cadou de ziua mea!